.:: PREDAVATELJI TA

V treningu sodelujejo tudi mednarodno priznani strokovnjaki v okviru Evropske in Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (EATA, ITAA).

  • Direktor treninga: Gregor Žvelc, spec.klin.psih., PTSTA

  • Vodja skupine: Barbara Repinc Zupančič, PTSTA


Gostujoči učitelji:

Helene Cadot, PTSTA (Francija). Helene je klinična psihologinja ter učiteljica in supervizorka transakcijske analize (PTSTA) v okviru Evropske zveze za transakcijsko analizo (EATA). Več let se je izobraževala iz integrativne transakcijske analize, ki jo predava tako v Franciji kot drugod po Evropi. V francoski jezik je prevedla več knjig o psihoterapiji.

Bob Cooke, TSTA (Velika Britanija). Bob Cooke je direktor Inštituta za psihoterapijo v Manchestru (MIP). Je učitelj in supervizor transakcijske analize (TSTA) in vodja izobraževalnih programov s področja psihoterapije, svetovanja in coachinga.

Eluned Gold, PTSTA (Velika Britanija). Eluned Gold dela kot učiteljica in supervizorka na 'Centre for Mindfulness Research and Practice (CMRP)' na Bangor university (Velika Britanija). Vodi in izvaja podiplomska usposabljanja za psihoterapevte. Je priznana psihoterapevtka s 25-letnimi izkušnjami na področju duševnega zdravja. Dela tudi z otroki in njihovimi skrbniki.

Geoff Hopping, TSTA (Velika Britanija). Geoff Hopping prihaja iz Londona in je učitelj in supervizor transakcijske analize (TSTA). Je koordinator treninga iz transakcijsko analitičnega svetovanja na Inštitutu Metanoia v Londonu. Ima številne izkušnje kot psihoterapevt in supervizor v privatni praksi.

Melita Košak, CTA (Slovenija). Melita Košak je psihologinja in certificirana transakcijsko analitična psihoterapevtka (EATA). V okviru Bangor University, Velika Britanija se je izobraževala iz Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Je vodja na čuječnosti osnovanih programov. Na Inštitutu IPSA deluje kot vodja projektov in izvaja psihoterapijo.

Ray Little, CTA (Velika Britanija). Ray je diplomirani transakcijski analitik in supervizor s področja psihoanalitične psihoterapije. Je eden temeljnih avtorjev sodobne relacijske transakcijske analize. Transakcijsko analizo integrira s sodobno relacijsko psihoanalizo. Napisal je številne članke v Transactional Analysis Journal.

dr. Biljana van Rijn, TSTA (Velika Britanija). Biljana je psihologinja in učiteljica in supervizorka transakcijske analize (TSTA). Je vodja raziskovalne klinike na Inštitutu Metanoia v Londonu. Je avtorica številnih znanstvenih člankov s področja psihoterapije. Je vodja raziskave o evaluaciji humanističnih pristopov v psihoterapiji.


Glej tudi: Kaj je TA? / TA-101 / Diploma iz TA
   
 
CopyRight 2006
   
   
Vsebina je avtorsko zaščitena. Stran je izdelal Jure Žvelc © zvelc.com
Čas urejanja strani: 0.000752 sekund