.:: PREDAVATELJI IN SODELAVCI


Bob Cooke (Velika Britanija). Bob Cooke je direktor Inštituta za psihoterapijo v Manchestru (MIP) in integrativni psihoterapevt. Je učitelj in supervizor transakcijske analize (TSTA) in vodja izobraževalnih programov s področja psihoterapije, svetovanja in coachinga.

Dr. Richard Erskine, ZDA.
Klinični psiholog. Direktor Inštituta za integrativno psihoterapijo v New Yorku. Predsednik Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo. Je avtor in soavtor več knjig s področja integrativne psihoterapije: Integrative Psychotherapy in Action (1988), Theories and Methods of an Integrative Transactional Analysis (1997), Beyond Empathy – A Therapy of Contact-in-Relationship (1999) in Integrative Psychotherapy: The Art and Science of Relationship (2004). Je eden izmed utemeljiteljev integrativne psihoterapije.

Mag. Vesna Hercigonja-Novković (Hrvaška).
Magisterij iz integrativne psihoterapije, Evropski certifikat integrativne psihoterapije (ECIP)

Joanna Hewitt Evans (Velika Britanija).
Evropski certifikat integrativne psihoterapije (ECIP), Gestalt terapevtka

Dr. Leonida Kobal, Slovenija.
Doktorirala iz klinične psihologije. Asistentka na Fakulteti za socialno delo. Avtorica ene prvih raziskav psihoterapije v Sloveniji. Ima izkušnje iz sistemske in družinske terapije.

Prof. Dr. Dubravka Kocijan-Hercigonja (Hrvaška)
Profesorica psihiatrije na Medicinski fakulteti, Evropski certifikat integrativne psihoterapije (ECIP), Učiteljica in supervizorka integrativne psihoterapije

Michael Randolph (Velika Britanija)
Evropski certifikat integrativne psihoterapije (ECIP) in telesni psihoterapevt

Maruša Zaletel (Slovenija)
Univ. dipl. psiholog, Evropski in mednarodni certifikat integrativne psihoterapije, EMDR (1. in 2. stopnja)

Msc. Gudrun Stummer, Velika Britanija.
Integrativna psihoterapevtka in direktorica Centra za integrativno psihoterapijo v Manchestru. Diplomirana transakcijska analitičarka v okviru Evropske in Mednarodne zveze za transakcijsko analizo. Avtorica člankov s področja motivacije v integrativni psihoterapiji in terapevtskega dogovora.

Ray Little, Velika Britanija.
Integrativni psihoterapevt in diplomirani transakcijski analitik. Dela v privatni praksi v Edinburghu. Usmerja se na integracijo teorije objektnih odnosov in transakcijske analize. Avtor člankov s področja dela s shizoidnim procesom, sramom in narcisizmom.

Gregor Žvelc, Slovenija.
Specialist klinične psihologije in integrativni psihoterapevt. Direktor Inštituta za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana. Iz integrativne psihoterapije se je izobraževal v okviru newyorškega Inštituta za integrativno psihoterapijo. Ustanovitveni član Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA). Ima izkušnje z različnimi psihoterapevtskimi smermi in je diplomirani transakcijski analitik v okviru Evropske in Mednarodne zveze za transakcijsko analizo.

Mag. Maša Žvelc, Slovenija.
Magisterij iz klinične psihologije. Soustanoviteljica Inštituta za integrativno psihoterapijo in svetovanje. Iz integrativne psihoterapije se je izobraževala v okviru newyorškega Inštituta za integrativno psihoterapijo, zaključuje pa tudi trening iz integrativne psihoterapije v okviru Scarborough Institute for Psychotherapy. Asistentka za področje razvojne psihologije na Pedagoški fakulteti. Izvaja individualno in partnersko integrativno psihoterapijo na Inštitutu IPSA

Glej tudi: Kaj je IP? / Diploma iz IP
   
 
CopyRight 2006
   
   
Vsebina je avtorsko zaščitena. Stran je izdelal Jure Žvelc © zvelc.com
Čas urejanja strani: 0.000773 sekund