.:: NOVOSTI

Tukaj si lahko preberete o naših novostih na spletni strani in dejavnostih, ki jih organizira Inštitut IPSA.

7. EVROPSKA KONFERENCA INTEGRATIVNE PSIHOTERAPIJE

Novosti in izzivi pri integraciji psihoterapije
Ljubljana, City Hotel, 11. – 13. oktober 2013Vabimo vas na 7. evropsko konferenco integrativne psihoterapije z naslovom »Novosti in izzivi pri integraciji psihoterapije« (ang. »New developments and challenges in psychotherapy integration«), ki bo potekala od 11. do 13. oktobra 2013 v konferenčnem centru City Hotela v Ljubljani. Pričetek konference bo v petek, 11.10. 2013 ob 17. uri ter zaključek v nedeljo, 13.10.2013 ob 18. uri. Konferenco organizira Evropsko združenje za integrativno psihoterapijo (EAIP) v sodelovanju z Inštitutom za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana (Inštitut IPSA).

Konferenca bo zanimiva za psihoterapevte, specializante psihoterapije različnih smeri, psihologe ter svetovalne delavce, ki jih zanimajo novosti pri integraciji psihoterapije ter teme kot so teorija navezanosti in integracija v psihoterapijo, relacijski pristop, čuječnost (ang. mindfulness), delo z otroki in starši, nove metode za delo s travmo, disociacijo in zlorabo, nevrobiologija in njena integracija v psihoterapijo…

Več informacij o konferenci lahko najdete na naslednji povezavi: Evropska konferenca integrativne psihoterapije.

Celoten PROGRAM KONFERENCE si lahko pogledate na: Program konference.

Na naslednji povezavi najdete povzetke prispevkov, ki bodo predstavljeni na konferenci: Povzetki prispevkov.

Za registracijo pošljite e-prijavo naši registratorki Meliti Košak na elektronski naslov admin@institut-ipsa.si. Prosimo, da ob prijavi navedete naslednje podatke: ime in priimek, izobrazbo oz. naziv, kontaktni naslov, elektronski naslov in telefonsko številko. Študentom Inštituta IPSA in članom društva SINTA upoštevamo 15% popust.

Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.
   
 
CopyRight 2006
   
   
Vsebina je avtorsko zaščitena. Stran je izdelal Jure Žvelc © zvelc.com
Čas urejanja strani: 0.000942 sekund